Київ, проспект Степана Бандери 8, офіс 316
Пн - Пт: з 9:00 до 18:00
0 0
Уберегти себе під час пандемії: 5 важливих правил миття рук

Уберегти себе під час пандемії: 5 важливих правил миття рук

Довгий час людство покладало великі надії на антибіотики та інші ліки, які допомагали в боротьбі зі складними захворюваннями. Але коли світ накрила пандемія коронавируса, найефективнішим способом боротьби стала підтримка гігієни рук. Саме миття рук і використання антисептиків Всесвітня організація охорони здоров'я визнала найефективнішими методами стримування поширення вірусу. Розповідаємо про 5 важливих правилах правильного миття рук, які сьогодні повинен знати кожен.

За статистикою, кожен другий житель Землі миє руки неправильно. До початку епідемії ми мало замислювалися про те, як довго і ретельно варто видаляти бруд з пальців і зап'ясть. Сьогодні знання цих правил може в прямому сенсі слова врятувати життя.

Правильное мытье рук

Дотримуйтесь технології миття

Ретельно обробляйте мильним розчином не тільки долоні, але і тильну частину, зону під нігтями, між пальцями і на зап'ястях. Під час миття рук обов'язково використовуйте достатню кількість мила. Потріть долоні, переплетіть пальці, з'єднайте їх в замок, приділіть увагу великому пальцю і долоням, обполосніть руки під проточною водою і добре висушіть.

Перейти в категорію: Сушарки для рук, туалетний папір

Мінімум 20 секунд - можна під музику!

Мити руки потрібно як мінімум 20 секунд, а ще краще - 30. Щоб процес не був занадто нудним, можна згадати слова улюблених пісень. Так, наприклад, хронометраж приспіву пісні «Старі фотографії» Скрябіна забезпечить вам не тільки легку ностальгію, але і надійний захист від вірусу.

Якщо немає можливості помити, обов'язково використовуйте антисептик

Гігієну можна підтримувати не тільки за допомогою мила. Спеціальні дезінфікуючі продукти на основі спирту або хлоргексидину рятують в ситуаціях, коли немає можливості видалити мікроби і віруси традиційним способом. Купити антисептик для рук варто ще й тому, що їм дуже зручно користуватися «на ходу» - в транспорті, на роботі, під час відвідування громадських місць або магазинів.

До, під час і після приготування їжі

Дуже важливо дотримуватися гігієни в процесі приготування їжі. Візьміть собі за правило проводити процедуру дезінфекції перед тим, як ви приступаєте до готування, в процесі роботи і після того, як ви закінчите створювати свої кулінарні шедеври.

Использование антисептика

Завжди мийте руки перед і після відвідин вбиральні

Здійснюйте процедуру перед і після кожного походу до вбиральні. Крім того, руки варто вимити після того, як ви чхнули, кашлянули, висякалися і безпосередньо перед їжею. Навіть якщо вам здається, що руки чисті, і на них немає ніяких мікроорганізмів - повірте, це не так.

Подбайте про себе і своїх близьких! Мийте руки правильно і купуйте якісні засоби для дезінфекції рук. В інтернет-магазині «WC Design» можна замовити сертифіковану продукцію від перевірених виробників. Ми гарантуємо ефективність всіх антисептиків, кращу вартість, а також оперативну доставку по Києву та в будь-яке інше місто України.